Pedicure Mie

Van harte welkom op mijn website Pedicure Mie!

Ik ben Mirella van Schijndel, gediplomeerd Medisch Pedicure, in Randwijk en aangesloten bij branche organisatie Provoet 
 

Contact opnemen

logo

Mijn expertises

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten!

Heeft u last van uw voeten of zijn uw voeten toe aan ontspanning? Ik kan u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen zoals ingroeiende nagels, schimmel nagels (ook wel "kalk nagels" genoemd), likdoorns, eelt en kloven. 

Heeft u geen voetproblemen dan is het heerlijk  om uw voeten eens lekker te laten verzorgen en te verwennen, want tenslotte zijn uw voeten de basis. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure voor een behandeling. Uw voeten zijn de aandacht waard!

Pedicure Mie staat voor professionaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht!

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

20210214_142230_resized

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

20220403_134053_resized_1

Persoonlijke voetverzorging

Voetverzorging omvat een volledige behandeling van uw voeten, te beginnen met: 

  • Desinfecteren voeten
  • Knippen en verzorgen nagels
  • Verwijderen van eelt  / likdoorns
  • Behandelen van kloven / ingroeiende nagels
  • Behandelen van verdikte nagels
  • Voeten inmasseren met een verzorgende voetencrème 
20220611_135709_resized_2

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Behandeling alleen op afspraak-->Pedicure Mie werkt uitsluitend op afspraak. Op zon- en feestdagen is de praktijk gesloten. 

Betaling-->Bij Pedicure Mie kunt u niet pinnen! U kunt contant betalen of door middel van een betaalverzoek. 

Verhinderd?-->Geen probleem. Maar u dient dan uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak te annuleren, anders ben ik  genoodzaakt de pedicure behandeling in rekening te brengen. 

Na behandeling een klacht?-->Heeft u na de behandeling een (pijn)klacht? Binnen 5 dagen na de behandeling krijgt u een gratis controle op uw klacht. 

  • Provoet lid; Lid nummer: 318726
  • KVK nummer: 83984984
  • Kwaliteits Registratienummer: 17584